Geslaagde Voetbal Doe Dag

Afgelopen zaterdag vond op sportpark de Wietel de Voetbal Doe Dag voor de jeugd van sjo PEC’20 plaats. Deze dag stond ook in het teken van de prachtige samenwerking tussen de jeugdafdelingen van sv Egchel en sv Panningen. Zoals iedereen inmiddels weet is dit het eerste seizoen van sjo PEC’20.
Ondanks dat het weer niet helemaal meezat werd de middag afgetrapt door de jongste jeugd die een heel spellencircuit konden doen. Gemixte groepen van de kabouters t/m de JO13 inclusief enkele broertjes en zusjes werkten met veel plezier alle spellen af. Een klein regenbuitje kon de blije gezichten niet doen veranderen. Complimenten aan de organisatie en de jeugdleiders die deze middag in goede banen wisten te leiden.

Inmiddels hadden ook ouders en sponsoren zich op het sportpark gemeld en zij genoten zichtbaar van hetgeen om hen heen te zien was. Nadat de spellen waren afgelopen stond niemand minder dan gastspreker Christiaan van Roij op het podium. Met achter zich een prachtig bord waarop alle sponsoren, die de nieuwe jeugdafdeling inmiddels rijk is, stonden vermeld. Op ludieke wijze sprak “Chaat” de aanwezigen toe en bedankte hij zeer terecht de sponsoren die er voor zorgen dat de kinderen en begeleiding er fantastisch uitzien komende jaren. Er werd zelfs al even vooruit gekeken naar de samenwerking tussen beide clubs in de toekomst, mooie woorden waarvoor hartelijk dank.

De oudere jeugdspelers waren inmiddels ook aanwezig en de snelheidsmeter werd nog even uit de kast gehaald voor de spelers en trainers. De resultaten daarvan waren wisselend, maar samen vooruit kijken naar de toekomst van sjo PEC’20 ging uitstekend!