PEC’20 JO15-1 wint overtuigend met 8-1 tegen Baarlo JO15-2

Na een goede voorbereiding moest JO15-1 in de 1ste bekerwedstrijd aantreden tegen de mannen van Baarlo JO15-2. Tijdens de warming-up keken onze mannen figuurlijk maar zeker ook letterlijk op tegen de fysiek sterke tegenstander. Door tijdens de wedstrijdbespreking vooral te hameren om te gaan voetballen en niet te veel de duels op te zoeken was het ook PEC’20 die een duidelijk overwicht had. Het werd dan ook vrij snel 1-0 en dit bracht meteen wat vertrouwen en rust bij de spelers. Dit was echter van korte duur want door miscommunicatie achterin kwam Baarlo onverdiend toch op 1-1. PEC’20 was echter niet uit het veld geslagen en bleef, met soms prima voetbal, jagen op doelpunten. Deze kwamen er dan ook maar liefst 8x.

PEC’20 was duidelijk de betere voetballende ploeg en de mannen uit Baarlo konden het op den duur niet meer belopen en werden soms van het kastje naar de muur gestuurd. Toch verdienden ook zij een groot compliment want zij bleven tot het einde van de wedstrijd alles geven wat ze in zich hadden. Dit was echter te weinig om onze jongens van PEC’20 JO15-1 echt tegenstand te kunnen bieden.

Onze mannen gaan dan terecht door naar de 2de bekerronde. TOP PEC’20 JO15-1.

Doelpuntenmakers:

• Tren Joosten 4x