Jumbo Panningen voetbaldagen 2021

Let op! Aanmelden kan nog t/m maandag 19 juli of tot de beschikbare plekjes ingevuld zijn.

In week 34 van de zomervakantie, van 23 t/m 26 augustus 2021, vinden op Sportpark Panningen Noord de zevende editie van de Jumbo Panningen Voetbaldagen plaats!

Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur.

Tijdens de Jumbo Panningen Voetbaldagen speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. De Jumbo Panningen Voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers.

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen 69 euro! (Inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit).

Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Cultuur Limburg & Jeugdfonds Sport Limburg, ouders/verzorgers die ervoor in aanmerking komen kunnen het inschrijfgeld voor de voetbaldagen vergoed krijgen. Neem hiervoor contact op met een van beide organisaties om erachter te komen of u hiervoor in aanmerking komt.

Met sportieve groet,

Patrick Houtappels

Football4Fun