Zoals reeds aangekondigd wordt Cor Berkers onze nieuwe trainer van het tweede elftal, hieronder stelt hij zichzelf kort voor.

Via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Cor Berkers , 58 jaar en woonachtig in Deurne , gehuwd en 2 kinderen 25 en 26 jaar. Van beroep ben ik interieurbouwer. Als voetballer ben ik actief geweest bij ZSV en Racing Boys in Deurne. Na het beëindigen van mijn actieve loopbaan als speler heb ik het TC 3/UEFA C diploma gehaald. Al 30 jaar ben ik actief als trainer en heb ik ervaring opgedaan als senioren trainer ( hoofdtrainer en trainer 2e elftal) en jeugdtrainer ( jo19-1). Ook ben ik bij een vereniging hoofd jeugd opleiding geweest.
Nadat we genoten hebben van onze welverdiende vakantie gaan we mits de omstandigheden het toe laat, samen met de begeleiding van de selectie er een plezierig en succesvol seizoen van maken.
Groeten,
Cor Berkers