SV Panningen/ SV Egchel is op zoek naar een wedstrijdsecretaris voor de jeugdafdeling. De wedstrijdsecretaris is een belangrijke schakel tussen de vereniging en de KNVB en draagt mede zorg voor een goede wedstrijdplanning en competitie-indeling.
In deze functie kun je ook veel zaken via de pc (Sportlink), email en telefoon doordeweeks vanuit huis doen. Uiteraard zul je in de beginfase begeleid worden door onze huidige wedstrijdsecretaris.
Taken wedstrijdsecretaris;
– Inschrijven jeugdteams voor- en najaarsreeks.
– Controle speelschema op accomodatiebezetting (velden en speeltijden)
– Spelers op basis van indeling toevoegen aan bondsteams in Sportlink
– Het in samenspraak met leiders organiseren van oefenwedstrijden
– Het afgelasten en/ of wijzigen van wedstrijden in samenspraak met leiders/ wedstrijdsecretaris tegenstander. Dit verder communiceren naar betreffende leiders en bij thuiswedstrijden naar kantinecommissie en accommodatiecommissie.
– Controleren dat alle uitslagen zijn ingevuld per speelweek in KNVB App.
– Speelschema frequent communiceren met kantinecommissie, coördinator scheidsrechter en accommodatiecommissie.
– Contactpersoon richting KNVB (wedstrijdzaken) – Inschrijven voor teams die vrij zijn met eigen teams of van andere verenigingen Heb je affiniteit met voetbal, vindt je het leuk om de jeugd te helpen en heb je een paar uur in de week tijd dan vragen wij je om contact met ons op te nemen.
Stuur een mail naar jeugd@svpanningen.nl
Iemand van de jeugdcommissie neemt vervolgens contact met je op.