Nieuwsbrief 1-2017

Veteranen s.v. Panningen

Geachte Leden,

Familiedag.
Dit jaar organiseren we in tegenstelling tot het vorig jaar wel weer een familiedag.  We hebben een ontzettend leuke activiteit weten te contracteren voor deze dag. We gaan namelijk onder begeleiding van een aantal mensen van Jong Nederland Limburg een “outdoor-cooking-workshop” volgen. Deze 4 uur durende workshop is ook heel erg leuk en leerzaam voor (kleine) kinderen. Zij worden ook actief bij het koken betrokken!
Deze activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni vanaf 15.00u op Panningen Noord. Deelname voor volwassenen is € 10,00 p.p. incl. eten en drinken. Kinderen t/m 14 jaar betalen € 2,50.
Je kunt je opgeven door het overmaken van het inschrijfgeld naar   NL15RABO0120717255  t.n.v. S.V. Panningen Veteranen onder vermelding “deelname familiedag en het aantal deelnemers”.

ScreenHunter 428 Feb. 12 15.25

Outdoorcooking bij JongNL is oergezellig!
 Je leert verschillende manieren van buiten koken. Je maakt gebruik van de zogeheten Dutchovens, Pizzabarbecue, Tundragrill en nog veel meer. Je gaat samen aan de slag, krijgt uitleg over de verschillende materialen en technieken en geniet van een heerlijke maaltijd. Regelmatig worden de recepten vernieuwd. Een middag/avond Outdoorcooken staat garant voor een gezellige en smakelijke activiteit.

Partytent
Vervolgens willen wij nog even onder de aandacht brengen dat de veteranen nog altijd  beschikken over een mooie  partytent van 4x4 meter. Deze tent is voor leden van de veteranen te huur voor € 10,00. Vanzelfsprekend dient er zorgvuldig met deze tent omgegaan te worden. Onderstaand zie je een foto van onze tent in actie!
Heb je een feestje en wil je graag gebruik maken van deze tent meld je dan even bij Thijs Steeghs.

ScreenHunter 429 Feb. 12 15.25

Eigen bijdrage 2017
Tot slot wil het bestuur iedereen weer vriendelijk verzoeken de eigen bijdrage ad Є 25,-
vòòr 1 mei 2017 over te maken op rekeningnr: NL15RABO 0120717255  t.n.v. SV Panningen Veteranen onder vermelding “eigen bijdrage 2017 en je eigen naam”.
Met de eigen bijdrage worden de kosten van representaties, attenties bij geboorten, huwelijken, ziekten, en kosten van feesten etc. betaald.

Let op alle genoemde data in deze brief en noteer ze alvast in je agenda!

Namens het bestuur,

Bram Reijnen.