Veteranen S.V. Panningen

Peel en Maas toernooi Egchel
Aanvang 16.00

Eerste wedstrijd 16.00 uur tegen Bevo
Graag 15.15 aanwezig zijn voor de koffie.

Hay Faessen, Paul Janssen, Roel Janssen, Jan Janssen[shirts] , Ronald v.d.Berg,
René Lormans, Frank Dielissen, Mike Verhaegh, Eric Vissers,
John Wilmer en Bram Reynen.
Leider: Geert Rutten
Op zaterdag 3 juni  kwam er een einde aan de voetbalcarrière van Hen van Oijen en Achmed Sadiki. In een wedstrijd tussen de veteranen van Panningen en het aod Viefde namen beide spelers afscheid van de actieve voetbalsport.

Toen het laatste fluitsignaal klonk, de eindstand was 6-2 voor de veteranen,  was het definitief afgelopen met de voetballoopbaan van beide heren. Hen en Achmed waren sinds 2000 actief voor de Kepèlse veteranen. Hiervoor kwamen zij in actie voor Panningen 5.

Voorzitter Thijs Steeghs van de veteranenafdeling van SV Panningen gaf in zijn dankwoord aan dan Hen en Achmed niet alleen op de groene grasmand excelleerde, zij zijn beiden ook lid van het veteranenbestuur waar ze mee voor zorg dragen voor een goed reilen en zeilen van de veteranenafdeling.

Tot in de kleine uurtjes bleef het nog lang gezellig in de kantine van sportpark Panningen noord. En inderdaad….hoe later op de avond, hoe mooier de verhalen.