Met trots presenteert de sponsorcommissie weer een nieuwe bordsponsor.  Apendi Meubilair is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen. Binnenkort siert een reclamebord van dit bedrijf veld 1 van ons sportpark.
Dhr. Chris Peeters heeft namens de sponsorcommissie van onze vereniging dhr. Marcel Klompen van harte bedankt voor de sponsoring.  Ook wordt er natuurlijk zorg gedragen voor naamsbekendheid binnen de sponsoren en de leden van de SV Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Apendi Meubilair.

ScreenHunter 503 Apr. 20 20.28
De sponsorcommissie is verheugd om weer een sponsor te mogen begroeten binnen de sponsorgroep van SV Panningen. Janssen uitvaartverzorging is sponsor geworden van onze vereniging.
En wel bronssponsor. Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie, heeft dhr. Janssen van harte bedankt voor deze sponsoring.
Natuurlijk zal de sponsorcommissie ook zorgen voor naamsbekendheid bij de overige sponsors en de leden van SV Panningen.
Dit onder andere door middel van een reclamebord langs ons hoofdveld en ook door vermelding op onze site.

Klik op onderstaand logo voor de website van Janssen uitvaartverzorging.

ScreenHunter 492 Apr. 07 19.09
De sponsorcommissie van SV Panningen heeft wederom een sponsor binnen gehaald voor onze vereniging.  "De Belaeving" is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen.
We heten ze van harte welkom en we zullen er voor zorgen dat ze zich snel thuis voelen binnen de sponsorfamilie.
Dit bedrijf is brons-sponsor geworden van SV Panningen.

Voorzitter Frank Wilms heeft de familie van Schaijk van harte bedankt voor deze sponsoring en zal mede met de overige leden van de sponsorcommissie er voor zorg dragen dat de naamsbekendheid van de Belaeving verder uitgebreid wordt.

Het restaurant "de Belaeving" is gelegen aan de Neerseweg 90 te Helden.
Klik op onderstaand logo voor de website van "de Belaeving".

ScreenHunter 479 Mar. 22 20.21
Onlangs vond de officiële overdracht plaats van de nieuwe tenues voor Panningen 2.  Dit team werd in het nieuw gestoken door Café Dotje.
Martijn Horsten, namens “Dotje’s skihut” was aanwezig om deze tenues aan Panningen 2 te overhandigen.
Natuurlijk werd hij van harte bedankt met een bloemetje voor deze gulle geste.

Het moge duidelijk zijn dat SV Panningen en de spelers van Panningen 2 trots zijn op deze sponsorschap.  Een groot dank je wel is dan op zijn plaats.

ScreenHunter 489 Apr. 04 19.29
Klik op het logo van Dotjes Skihut voor de website van café Dotje.

Op onderstaande foto poseren de spelers van het tweede vol trots hun nieuwe tenue.

ScreenHunter 488 Apr. 04 19.26
We zijn blij en verheugd dat weer een bedrijf heeft besloten om de SV Panningen te sponsoren. Autohandel Seoseka is toegetreden tot de sponsorgroep van de SV Panningen.  Binnenkort siert een reclamebord met de naam van dit bedrijf veld 1 van ons sportpark.

Autohandel Seoseka is gelegen aan de Kennedylaan 244 in Panningen.
Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie van SV Panningen,  heeft dit bedrijf van harte welkom geheten binnen de sponsorgroep van onze vereniging en gaf aan dat hij ook verwacht dat er een wisselwerking ontstaat tussen Seoseka, de "SV Panningen" sponsorgroep en de leden.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van autohandel Seoseka.

ScreenHunter 466 Mar. 15 19.10