Ook op het einde van het seizoen is er nieuws uit de hoek van de sponsorcommissie.  Café Tinus is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen.
Binnenkort siert een reclamebord van deze café veld 1 van sportpark Panningen noord.

Namens de sponsorcommissie heeft voorzitter Frank Wilms dhr. Lacroix van café Tinus van harte bedankt voor deze sponsoring. En heeft toegezegd dat zijn bedrijf onder de aandacht wordt gebracht bij de sponsors en leden van de SV Panningen.
Café Tinus is gelegen aan de Markt 128 in het centrum van Panningen.  U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze horeca-gelegenheid.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van café Tinus.

ScreenHunter 577 Jun. 02 19.04
Met trots presenteert de sponsorcommissie weer een nieuwe bordsponsor.  Apendi Meubilair is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen. Binnenkort siert een reclamebord van dit bedrijf veld 1 van ons sportpark.
Dhr. Chris Peeters heeft namens de sponsorcommissie van onze vereniging dhr. Marcel Klompen van harte bedankt voor de sponsoring.  Ook wordt er natuurlijk zorg gedragen voor naamsbekendheid binnen de sponsoren en de leden van de SV Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Apendi Meubilair.

ScreenHunter 503 Apr. 20 20.28
Onlangs vond de officiële overdracht plaats van de nieuwe tenues voor Panningen 2.  Dit team werd in het nieuw gestoken door Café Dotje.
Martijn Horsten, namens “Dotje’s skihut” was aanwezig om deze tenues aan Panningen 2 te overhandigen.
Natuurlijk werd hij van harte bedankt met een bloemetje voor deze gulle geste.

Het moge duidelijk zijn dat SV Panningen en de spelers van Panningen 2 trots zijn op deze sponsorschap.  Een groot dank je wel is dan op zijn plaats.

ScreenHunter 489 Apr. 04 19.29
Klik op het logo van Dotjes Skihut voor de website van café Dotje.

Op onderstaande foto poseren de spelers van het tweede vol trots hun nieuwe tenue.

ScreenHunter 488 Apr. 04 19.26
De sponsorcommissie is verheugd om weer een sponsor te mogen begroeten binnen de sponsorgroep van SV Panningen. Janssen uitvaartverzorging is sponsor geworden van onze vereniging.
En wel bronssponsor. Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie, heeft dhr. Janssen van harte bedankt voor deze sponsoring.
Natuurlijk zal de sponsorcommissie ook zorgen voor naamsbekendheid bij de overige sponsors en de leden van SV Panningen.
Dit onder andere door middel van een reclamebord langs ons hoofdveld en ook door vermelding op onze site.

Klik op onderstaand logo voor de website van Janssen uitvaartverzorging.

ScreenHunter 492 Apr. 07 19.09
De sponsorcommissie van SV Panningen heeft wederom een sponsor binnen gehaald voor onze vereniging.  "De Belaeving" is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen.
We heten ze van harte welkom en we zullen er voor zorgen dat ze zich snel thuis voelen binnen de sponsorfamilie.
Dit bedrijf is brons-sponsor geworden van SV Panningen.

Voorzitter Frank Wilms heeft de familie van Schaijk van harte bedankt voor deze sponsoring en zal mede met de overige leden van de sponsorcommissie er voor zorg dragen dat de naamsbekendheid van de Belaeving verder uitgebreid wordt.

Het restaurant "de Belaeving" is gelegen aan de Neerseweg 90 te Helden.
Klik op onderstaand logo voor de website van "de Belaeving".

ScreenHunter 479 Mar. 22 20.21