Panningen staat met lege handen.

SV Panningen stond voor de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen tegen SSE uit Someren-Eind. Voor de plaatsing in de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse was Panningen afhankelijk van het resultaat van ONDO tegen het Ospelse RKSVO. ONDO verloor en Panningen zag deelname aan de nacompetitie aan haar neus voorbij gaan.

Panningen start zonder Youri vd Hurk (geschorst) en Bram Leenders (geblesseerd).Veteraan Ronald Leenders vult de vrijgekomen plek achterin op.

Panningen start goed. In de 2e minuut al probeert Remco Litjens met een geplaatst schot SSE-doelman Sil Joosten te verschalken. De bal draait naast.  En in de 9e minuut mag Auke Houben vanaf 20 meter een vrije trap nemen. De bal stuit gevaarlijk op, maar Sil Joosten is op zijn hoede.  In de 14e minuut volgt de beloning voor de sterke openingsfase: Ronald Leenders, vrije verdediger van dienst, onderschept een Eindse aanval en passt loepzuiver over 40 meter naar Robin van Osch. Die vindt in het midden de vrijstaande Remco Litjens en die schiet feilloos binnen: 1-0. Kat in het bakkie zou je zeggen. Panningen schept zichzelf in deze fase nog een aantal kansen, maar tot een grotere marge leidt het niet. Integendeel, Erwin Altena scoort in de 40e minuut 1-1.

De tweede helft is nauwelijks het aanzien waard. De tussenstanden van RKSVO-ONDO en RKMSV-Helden druppelen binnen op Sportpark Panningen-Noord en het werkt verlammend. Verder dan een hard en laag schot van Remco Litjens in de 61e minuut en een kans alleen voor de SSE-doelman van Ilias Amhaough komt Panningen niet. Daartegenover moet Panningen-doelman Jordy Nelissen enkele malen zijn ploeg voor een achterstand behoeden. De sterk leidende scheidsrechter Vissers uit Zeeland fluit af met een 1-1 gelijke stand.

Na afloop blijkt, dat buur Helden door de nederlaag van ONDO de 3e periode heeft gepakt en staat Panningen met lege handen. De groenwitten kunnen van hun vakantie gaan genieten.