Als waardering voor de prettige en succesvolle voetbalplaatjes actie van Jumbo Panningen, mocht de SV Panningen een decoratieve foto ontvangen.
Op bijgaande afbeelding wordt deze overhandigd door Harold van Beek van de Jumbo Panningen aan Peter Wulms, bestuurslid van SV Panningen.

Peter Wulms bracht de dank over van SV Panningen aan Jumbo Panningen. Dit voor de voortreffelijke organisatie van deze actie en natuurlijk het succes hiervan.

ScreenHunter 588 Jun. 22 21.09

Kledinglijn SV Panningen beschikbaar bij Sport 2000 de Bruijn.

SV Panningen is met Sport 2000 de Bruijn en Masita een sponsorcontract overeen gekomen inzake de levering van tenues uit de Masita collectie.

Ook is er in goed overleg een “SV Panningen kledinglijn” ontwikkeld welke nu beschikbaar is bij Sport 2000 de Bruijn en daar ook verkrijgbaar is. De kledinglijn betreft trainingspak, T-shirt, sweater, windbreker, coachjas en softshell jack.  Dit natuurlijk in de kleur groen en met SV Panningen logo.

Natuurlijk kunt u deze sportkleding online bestellen. Dit kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag duidelijk kleding, artikelnummer, maat en uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden. U krijgt dan bericht wanneer u de kleding kan afhalen.

ScreenHunter 324 Nov. 09 08.48

SV Panningen zoekt personeel voor in de kantine op ons sportpark Panningen noord.. Ben je ouder dan 18 jaar, heb je een vlotte babbel, zoek je leuk werk om wat bij te verdienen en weet je de handen uit de mouwen te steken, dan zoeken we jouw. De nieuwe kantine en keuken staat geheel tot je beschikking.

Stuur een e-mail of appje naar Theo Peters ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) als je interesse hebt of als je meer wilt weten.

ScreenHunter 580 Jun. 07 19.50
Geslaagde familiedag veteranen

Wie zaterdagmiddag  17 juni langs sportpark Panningen noord kwam, heeft toch even voor alle zekerheid een keer omgekeken.  Want rookpluimen cirkelden omhoog vanaf dit sportpark.

De veteranen hielden hun familiedag. En als activiteit had de organisatie gekozen voor een “outdoor cooking workshop”.
Onder begeleiding van een tweetal deskundige koks ging men in groepjes aan de slag om iets lekkers te “brouwen”. Terwijl de kinderen pizza’s gingen maken, werden op de overige tafels onder meer appeltaart, hamburgers, zalm, avocadosaus, likeur en nog meer lekkers klaar gemaakt en gekookt.
Toen deze gerechten klaar waren, werden ze natuurlijk rond gedeeld. Een meer dan geslaagde activiteit waar iedereen vol plezier aan mee deed.

Na afloop werd wedstrijdsecretaris  Jan Janssen door het veteranenbestuur in het zonnetje gezet wegens zijn 25 jarig lidmaatschap van de veteranen.

Voorbereiding Panningen 1 en 2 seizoen 2017-2018

De vakanties moeten nog beginnen, maar onderstaand alvast de voorbereiding en oefenprogramma van de selectie van SV Panningen

Zondag 6 Augustus                om 10.00 uur START trainingen

Dinsdag 8 Augustus              om 20 uur trainen