Onderstaand Panningen F1 uit het seizoen 2001/ 2002.  Deze foto is genomen tijdens een (winter) zaalvoetbaltoernooi.
Staand van links naar rechts, Amin Amouzoune, Patrick Steeghs, Steef Nelissen, Robbert Heijnen.
Gehurkt van links naar rechts, Robin van Osch, Dennis Janssen, Jorrit Hendrix, Lisanne Faessen.

ScreenHunter 540 May. 20 16.17

Onderstaand een afbeelding uit een recent verleden. Tijdens de familiedag in de zomer van 2014 brachten de veteranen een bezoek aan het het "vliegtuigmuseum" in baarlo. Onderstaand een groep dames die aandachtig luistenen naar de uitleg.

ScreenHunter 539 May. 14 09.06

Op onderstaande afbeelding,een jeugdige Ton Peeters in van de vele functies die hij voor de SV Panningen bekleedde. Namelijk als toto functionaris. Dit artikel stond het jubileumboek wat uitgegeven werd ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum.

ScreenHunter 518 Apr. 21 20.00

Onderstaand een hoogtepunt uit de SV Panningen historie. Een foto uit het jaar 1966. Abe Lenstra is gastspeler bij SV Panningen.
Staand van links naar rechts: Frans Verlinden, Jac Janssen, Pierre Kesselmans,  Theo Wulms, Ves Jacobs,  Piet Peeters, Hemke Hendriks.
Gehurkt:  Herman Peeters,  Ves Jacobs, Tonnie Gielens,  Wim van Horen, Abe Lenstra, Theo van Nisselroy.

ScreenHunter 533 Apr. 30 08.48

Onderstaand de E3 uit het jaar 1993.
Staand van links naar rechts: Theo Janssen, Joost van Stiphout, Bram Habets, Niels Daniels en Ronald v.d. Berg
Gehurkt: Paul van Ninhuys, Bart Janssen, Sander Janssen, Nieky Craenmehr, Tommie Hendricks.

ScreenHunter 518 Apr. 23 09.08

Onderstaand Panningen C3 uit het jaar 1998.
Staan van links naar rechts: Roger van Galen, Kay Reijnen, Irma Trines, Paul van Ninhuys, Chris Korsten, Yvonne Pijls, Tim Stevens, Dave Hendriks van de Weem, Mike Steeghs en Frank Martens,
Onder: Rudi Smets, Jeroen Janssen, Marion Joosten, Wendy Neessen, Jolanda Jacobs, Mark Geurts, Maud Keltjens.

ScreenHunter 498 Apr. 16 09.06

Onderstaand een foto uit 1937 ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan. Nu 80 jaar geleden.  Kent u de namen nog?

ScreenHunter 495 Apr. 09 09.31

In de presentatiegids van SV Panningen, seizoen 96-97, stond onderstaande foto. Enkele vrijwilligers van de " technische dienst".

ScreenHunter 487 Apr. 02 10.11

Onderstaand een foto uit het jaar 1952. Dit ter gelegenheid van het vertrek naar de missie van Pater Jan Hermans.

ScreenHunter 481 Mar. 26 10.13

Onderstaand de C1 uit het seizoen 1999 - 2000. Voor de namen houden we ons aanbevolen. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ScreenHunter 474 Mar. 19 10.34

SV Panningen is opgericht op 1 mei 1927. We bestaan dus dit jaar 90 jaar. Onderstaande foto werd genomen in mei 1952. Dit ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan.

ScreenHunter 464 Mar. 12 09.36

Op onderstaande afbeelding, Panningen 1 uit het jaar 1971
Met staand van links naar rechts: Jan Jacobs, Wiel Lormans, Loe Kluitmans, Harrie Jeurnick, Jan Driessen, Willie de Hond, Jac Janssen, Wily v.d. Hurk, Richard Peeters, Ed Schatorie, Frans Kurvers.
Gehurkt: Jan Madou, Jos Mewiss, Wim Peeters, Jac Stroucken, Ton Gielens, Jan van Lier, Ben Slaats en Henk Rutten.

ScreenHunter 444 Mar. 05 09.08

Onderstaan een foto uit 1963. Diverse jeugdleiders van de SV Panningen deden mee aan de canavalsoptocht. De harmonie namen ze op de korrel.  Wat was het geval, de harmonie was, na een muzikaal bezoek aan Duitsland,  betrapt op het smokkelen van sierlijke bierglazen. Deze bierglazen hadden de harmonieleden, na een bezoek aan een lokale horecagelegenheid, meegenomen.
Of de douane getipt was , vertelt het verhaal niet.  Kortom, een pracht onderwerp om dit tijdens de carnavalsoptocht nogmaals "onder de aandacht" te brengen.
De personen op deze foto zijn, van links naar rechts: Pierre Kesselmans, Ves Meulemans, Herman Jacobs, Theo Wulms, en Theo Naus.

ScreenHunter 434 Feb. 25 11.32