Op onderstaande foto, Panningen 1 uit het jaar 1966.  In geheel witte tenues....

ScreenHunter 584 Jun. 17 13.40

Op onderstaande foto, uit het jaar 1935, werd het nieuwe voetbalterrein geopend. En wel door burgemeester van Cann.  Wie de overige personen zijn op deze foto, is helaas onbekend.
De heer langs de persoon met de bolhoed is Koster Fons Janssen. ( met het "stekeltjeshaar")

ScreenHunter 581 Jun. 11 09.33

Op onderstaande afbeelding, de inzegening van het voetbalveld van de R.K.V.V. Concordia in 1935 door pastoor Huijben. Weliswaar is de foto van slechte kwaliteit, maar ondanks dat het publiceren waard.

ScreenHunter 577 Jun. 04 09.16

In 2008 deden de veteranen mee aan een toernooi in Morscheid, Duitsland. De uitslag is niet meer te achterhalen maar het was een groot feest op het voetbalterrein en in de feesttent.
Staand van links naar rechts: Bram Reijnen, John Wilmer, Hen van Oijen, Achmed Sadiki, René Wijnands, Mike Verhaegh, Peter Joosten en Geert Janssen.
gehurkt. John v.d. Dungen, Wim Janssen, Edwin Strijbos, Gé Nelissen, Derk De Jonge en William Guenne.

ScreenHunter 571 May. 28 10.40

Onderstaand Panningen F1 uit het seizoen 2001/ 2002.  Deze foto is genomen tijdens een (winter) zaalvoetbaltoernooi.
Staand van links naar rechts, Amin Amouzoune, Patrick Steeghs, Steef Nelissen, Robbert Heijnen.
Gehurkt van links naar rechts, Robin van Osch, Dennis Janssen, Jorrit Hendrix, Lisanne Faessen.

ScreenHunter 540 May. 20 16.17

Onderstaand een afbeelding uit een recent verleden. Tijdens de familiedag in de zomer van 2014 brachten de veteranen een bezoek aan het het "vliegtuigmuseum" in baarlo. Onderstaand een groep dames die aandachtig luistenen naar de uitleg.

ScreenHunter 539 May. 14 09.06

Op onderstaande afbeelding,een jeugdige Ton Peeters in van de vele functies die hij voor de SV Panningen bekleedde. Namelijk als toto functionaris. Dit artikel stond het jubileumboek wat uitgegeven werd ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum.

ScreenHunter 518 Apr. 21 20.00

Onderstaand een hoogtepunt uit de SV Panningen historie. Een foto uit het jaar 1966. Abe Lenstra is gastspeler bij SV Panningen.
Staand van links naar rechts: Frans Verlinden, Jac Janssen, Pierre Kesselmans,  Theo Wulms, Ves Jacobs,  Piet Peeters, Hemke Hendriks.
Gehurkt:  Herman Peeters,  Ves Jacobs, Tonnie Gielens,  Wim van Horen, Abe Lenstra, Theo van Nisselroy.

ScreenHunter 533 Apr. 30 08.48

Onderstaand de E3 uit het jaar 1993.
Staand van links naar rechts: Theo Janssen, Joost van Stiphout, Bram Habets, Niels Daniels en Ronald v.d. Berg
Gehurkt: Paul van Ninhuys, Bart Janssen, Sander Janssen, Nieky Craenmehr, Tommie Hendricks.

ScreenHunter 518 Apr. 23 09.08

Onderstaand Panningen C3 uit het jaar 1998.
Staan van links naar rechts: Roger van Galen, Kay Reijnen, Irma Trines, Paul van Ninhuys, Chris Korsten, Yvonne Pijls, Tim Stevens, Dave Hendriks van de Weem, Mike Steeghs en Frank Martens,
Onder: Rudi Smets, Jeroen Janssen, Marion Joosten, Wendy Neessen, Jolanda Jacobs, Mark Geurts, Maud Keltjens.

ScreenHunter 498 Apr. 16 09.06

Onderstaand een foto uit 1937 ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan. Nu 80 jaar geleden.  Kent u de namen nog?

ScreenHunter 495 Apr. 09 09.31

In de presentatiegids van SV Panningen, seizoen 96-97, stond onderstaande foto. Enkele vrijwilligers van de " technische dienst".

ScreenHunter 487 Apr. 02 10.11