beertje
In de laatste wedstrijd van het seizoen traden de talentjes van ST Panningen/Egchel JO9-1 aan tegen Eindse Boys. .
De groen-witten waren er op gebrand om het prachtige topseizoen winnend af te sluiten. 
Toch begonnen ze niet helemaal fris en fruitig aan de wedstrijd en voordat ze het eigenlijk goed en wel wisten stonden ze al met 1-0 achter. Dit keer was het topscoorder Milan die het net weer goed wist te vinden alleen nu wel in het verkeerde doel. Geschrokken en nu wel meteen wakker schakelde ST Panningen/Egchel JO9-1 een tandje bij en wist dan ook snel op 1-1 te komen door Mees Janssen die bij een corner op de goede plaats stond
Echter kwamen de mannen uit Nederweert Eind wederom op een voorsprong doordat er niet goed werd opgelet bij een corner. Daarna vond ST Panningen/Egchel JO9-1 het genoeg en ging volle bak spelen en liet Eindse Boys zien dat de punten vandaag koste wat het kost mee naar Kepel moesten. 
Eerst was het Jovi "Das Phantom" Janssen die na een uitstekende dieptepas alleen op de keeper afging en beheerst de verdiende 2-2 binnenschoot. Kort daarna was het Rens "Iniesta" Verheyen die zichzelf en de bal knap vrijspeelde en daarna de bal met een mooie en bekeken boogbal over de keeper in de verre hoek knalde. Deze 2-3 ruststand was dan ook verdiend. 

In de 2de helft was het wederom ST Panningen/Egchel JO9-1 die het betere van het spel had maar het lukte steeds maar niet om de bevrijdende treffer binnen te schieten. Het was juist keeper Fano "Neuer" Raaymakers die bij een counter van Eindse Boys prima uitkwam en de gelijkmaker voorkwam. Daarna werd dan toch de bevrijdende 2-4 binnengeschoten door spits Milan Chatrou die na een mooie uittrap van Fano de 2-4 prima binnenschoot. 
Het slotakkoord was voor Joes "Van Bommel" Thijssen die van grote afstand de bal vanuit een stuit vol op zijn pantoffel nam en de bal snoeihard als een torpedo boven de keeper van Eindse Boys zag verdwijnen. Met deze mooie en verdiende overwinning sloot ST Panningen/Egchel JO9-1 een TOP seizoen in stijl af waarin het maar 2x verloor, 1x gelijkspeelde en maar liefst 16x als winnaar uit de strijd kwam. 
Voor de wintersop leverde dit een prachtig kampioenschap op in de 2de klasse en na de winterstop een mooie 3de plaats in de 1ste klasse. Ook in de beker werd de kwartfinale gehaald wat een topprestatie van formaat is. ST Panningen/Egchel JO9-1 wist verder bijna 100x ( 96 )het doel van de tegenstander te doen bollen en kreeg in totaal 19 doelpunten tegen.

Al met al een TOPSEIZOEN van ST Panningen/Egchel JO9-1 om trots op te zijn.