Meiden MO-17-2 kampioen door overwinning op Haelen MO17-1

Wat stond er een spanning op de meiden voor deze wedstrijd. Ze wilden zo graag kampioen worden, het toilet werd veel bezocht voor de wedstrijd.
Wat was het spannend. Na een aarzelend begin en enkele kansen, was het Haelen dat het eerste doelpunt scoorde, in de kluts door de benen van onze topkeeper Romy.
Nog in de eerste helft stelde de meiden orde op zaken, door verdiend, op voorsprong te komen. Doelpunten 1-1 Naomi en de 2-1 door Noëlle.
De 2de helft zijn we niet meer in de problemen gekomen. Door nog 2 doelpunten van Naomi werd de eindstand van 4-1 op het bord gezet.
Zo kon na het laatste fluitsignaal feest gevierd worden met de meiden, en de in grote getalen aanwezige toeschouwers.
De meiden vonden de ambiance geweldig.

Doelpunten Naomi van Maris. 3x, Noëlle van Schaijk. 1x

Voor de actuele stand, klik hier.

Een welgemeende prociciat voor de meiden maar natuurlijk ook voor de trainers en leiders van dit team.

ScreenHunter 540 May. 18 21.33