beertje

ST PHEB MO17-1 – vv Baarlo MO17-1 (29-5-2017)


Onze laatste competitiewedstrijd werd op een hete zomeravond gespeeld op het Kepèlse gras tegen v.v. Baarlo. Met veel waterbidons langs de lijn(en: verwarrende toernooistrepen) ging de match van start. De Baarlose meiden begonnen krachtig, dit keer lieten de groen-witte zich de eerste minuten niks wijs maken. We hielden de bal ver van ons doel en speelden aardig ons spelletje. Opeens kwam er een mooie voorzet van Lexi, Natalia kon deze helaas niet afronden. De tegenstander liet het er ook niet bij zitten en werd steeds feller. Rondom de drinkpauze kwam bij ons de klad erin, waarschijnlijk speelden het warme weer parten? Een vijftal minuten voor rust liet de tegenstander van zich horen en scoorde de eerste treffer. Na veertig warme minuten werd het ècht tijd voor rust, even afkoelen, bijkomen en opladen om fel de tweede helft in te gaan. Dit deden we gelukkig ook, we hadden ons goed herpakt. Zochten de combinaties op en gingen vol de duels in. Naomi van Maris had Sofie’s shirt aangetrokken en probeerde als aanvaller nog extra doelpunten te maken, maar te vergeefs. Toch moesten en zouden we die achterstand inhalen… door een strak doelpunt van onze topscoorder Noëlle stond de teller weer gelijk. Dit geeft de vrouw moed! Helaas waren de Baarlose meiden ons regelmatig te snel af, hierdoor kwamen enkele schoten op doel. Vele wist Rayna eruit te houden, op eentje na. Met dit schot hadden we er weer achterstand van 1-2. In de laatste minuten werd alles op alles gezet om minimaal één puntje uit deze wedstrijd te halen. Uiteindelijk is dit ook gelukt, Noëlle wist net voor het eindsignaal haar tweede treffer te maken. De PHEB meiden verlieten voldaan het veld met één punt in de pocket en 2-2 op het scorebord. Keurig dames!

Volgend voetbalseizoen zijn er nieuwe ronden, nieuwe kansen… Wie weet zit er dan een kampioenschap in? Maar er gaan ook dingen veranderen voor de PHEB meiden, onder andere nieuwe team indeling. Helaas zal ik (Wendy van Dotje), leidster van de MO17 dit niet van dichtbij meemaken. Na één mooi nieuw jaar ga ik de meiden alweer verlaten. Met mijn jonge kinderen en druk privéleven is dit vrijwilligerswerk erbij doen gewoon niet tot moeilijk te combineren. En dan moet je keuzes maken:-( Ik heb alles graag gedaan! Zal het zeker ook gaan missen, net als het voetbalspelletje aanzich, maar vooral alle meiden, Robert en René. Ik wens iedereen ook veel (voetbal)plezier en (voetbal)succes toe in de toekomst. Hopelijk komt er snel een vervangende leidster, waaraan ik de stok mag overdragen. Bedankt allemaol en wae zeen os op het veld!!ST RKDSO/IVO/DEV-Arcen MO17-1 – ST PHEB MO17-1 (22-4-2017)

Vandaag de wedstrijd tegen IVO/RKDSO/DEV. In de vorige competitie werd hier helaas van verloren. Een oefenwedstrijd konden we helaas ook niet winnen, hoewel dit dik verdiend zou zijn geweest. Drie maal is scheepsrecht zou je denken. Onze meiden begonnen zeer fanatiek aan de wedstrijd. De eerste hoofdrol was echter voor de scheidsrechter, hij legde haarfijn uit waarom hij een inworp aan de verdedigende partij (IVO) gaf. Toen deze inworp op onze helft genomen werd klonk het volgende fluitsignaal met wederom de bijbehorende uitleg. Vanaf dit moment bleken de groenwitten grootse plannen te hebben. Rayna keepte een goede wedstrijd. De verdediging zat overal bovenop en durfde onder de druk uit te voetballen. Het middenveld was zowel in verdedigende, als ook in aanvallende zin de baas. In de aanval werd ontzettend hard geknokt, ook in het druk zetten op de tegenstander waren zij heel belangrijk. Alles verliep voorspoedig, al kregen we de bal maar niet in het doel. Na een half uur spelen beland een schot op de lat boven Rayna, in de rebound valt de 1-0. Een domper, maar de meiden gaan gewoon door met kansen creëren. In de tweede helft hetzelfde verhaal, PHEB is de baas. Maar toch is het weer de tegenstander die weet te scoren. Met alle macht probeert PHEB om nog iets aan de stand te veranderen maar dit lukt helaas niet meer. Een ontzettend goede wedstrijd wordt helaas weer verloren... Blijven focussen op onze sterke punten en dan komen de resultaten vanzelf! Is het niet op korte termijn, dan wel in de toekomst.ST PHEB MO17-1 - NWC MO17-1 (6-5-2017)


Na een weekje rust mogen we deze keer in zomerse omstandigheden aantreden tegen NWC uit Asten. Een Brabantse ploeg met een typisch Brabantse spelopvatting: veel fysieke kracht, lange ballen en hard rennen. Voetballend was PHEB, vooral de eerste helft de baas op het veld. Verklaar dan die 0-3 ruststand maar eens... Nou, dat had vooral met pech te maken. Een fenomeen dat de groenwitten al een tijdje achtervolgt maar waar de meiden ontzettend goed mee omgaan. Na rust kwam PHEB in een mindere fase terecht, hiervan wist NWC flink te profiteren. Ze liepen, wederom niet ongelukkig uit naar 0-7!!!  De kopjes van de meiden dreigden te gaan hangen maar na een korte drinkpauze werd de knop weer omgezet. Misschien heeft de speech van de trainer ook wel geholpen... NWC werd met vlagen met de rug tegen de muur gezet en de kansen stapelde zich op. Vijf minuten voor tijd kwam dan toch de beloning! Noëlle zette zelf een aanval op en knalde de bal in de kruising. De hatelijke 0 was gelukkig van het scorebord. Wederom een wedstrijd waarin PHEB meer verdiende, er werd door iedereen ontzettend hard geknokt. Voetballend zijn we ontzettend sterk, de combinaties zijn prachtig, de inzet is super. Helaas blijft het moeilijk om de fysieke verschillen te compenseren. We blijven vechten voor de beloning, woensdag in Egchel het vervolg tegen Rood-Wit '62 uit Helmond.


SJVV MO17-1 – ST PHEB MO17-1 (15-4-2017)

Afgelopen zaterdag 15 april speelde de meiden van PHEB MO17-1 tegen de meiden van SJVV in Deurne. In de eerste helft ging het gelijk op. Deurne maakte na een paar minuten 1-0. De meiden van Panningen bleven fel doorvoetballen. Deurne maakte een overtreding waardoor Panningen een vrije trap kreeg. Hierdoor ontstond de 1-1 door de goal van Sem Wulms. In de tweede helft bleef Panningen inzet tonen maar de tegenstander was toch sterker. De stand bleef oplopen tot 7-1 voor Deurne. Dit was tevens de uitslag. De dames van PHEB hebben hun best gedaan. Volgende week staat ST IVO Arcen op het programma!


PHEB MO17-1 - Borussia Mönchengladbach MO16 (11-04-2017)

De meiden van PHEB MO17-1 stonden dinsdagavond tegenover Borussia Mönchengladbach MO16 en in het bijzonder Sientje. Een wedstrijd bij haar oude club, tegen haar oud teamgenoten moet voor Kapitän Sien een lekker gevoel zijn geweest. Ook onze eigen meiden hadden er zin in! Al waren sommigen wat bang voor een afstraffing… Vanaf de eerste minuut bleek wel dat onze meiden zich niet zomaar lieten afslachten, er werd gas gegeven en BMG stond duidelijk even te kijken van de werklust van de thuisploeg. Dit signaal namen ze wel heel serieus want na twee minuten lag de 0-1 al in het netje. PHEB liet zich hierdoor totaal niet van de wijs brengen en bleef werken voor wat het waard was. De spitsen van BMG blonken vooral uit in het verprutsen van kansen. Dit gaf de groen witten telkens weer moed. Pas in de 25e minuut viel de, voor ons ontzettend ongelukkige, 0-2. Voor rust viel ook nog de 0-3, een ruststand waar iedereen vrede mee kon hebben. Vooral gezien het kwaliteitsverschil dat er ook wel mag zijn met een profclub. De tweede helft begonnen we ook weer sterk, vooral achterin stond het ontzettend degelijk, zelfs met enkele spelers op voor hun vreemde posities. BMG bleef uiteraard de sterkere ploeg maar ook PHEB zorgde voor enkele speldenprikjes waardoor de twee keepers die BMG gebruikte soms wel erg zenuwachtig werden. Meevoetballende doelvrouwen zijn schaars in Duitsland. Pas in de 15e minuut van de tweede helft werd de ban gebroken en lag de 0-4 in het netje na een klutsbal in drie pogingen. Hierna begon bij PHEB de energie duidelijk weg te vloeien en kon het kwaliteitsverschil niet meer gecompenseerd worden met de gigantische werklust. In 20 minuten tijd liep de score op tot 0-11, in vele gevallen was BMG ook niet ongelukkig in de afronding. Al met al een hele mooie avond met veel publiek. De meiden hebben zich van hun beste kant laten zien en wie heeft er nou iemand in de familie die tegen Borussia Mönchengladbach heeft gevoetbald?


MO17-1 PHEB - MO17-1 MULO (1-4-2017)


Zaterdag 1 april moest ST. PHEB MO17-1 tegen MULO MO17-1 spelen. Het was een leuke wedstrijd, beide teams gingen tegen elkaar op. Ze hebben allebei veel kansen gehad om te scoren. In de eerste helft werd er al gescoord door MULO, dus was het bij rust 1-0. Toen begonnen we aan de tweede helft, er waren weer veel kansen. Noëlle van Schaijk scoorde de 1-1 voor de groen-witte. Daarna werd er jammer genoeg nog de 2-1 gescoord door MULO. Daarna had Sem van PHEB ook nog een grote kans, maar die zat er jammer genoeg niet in. Helaas verloren, maar wel goed gespeeld!


MO17-1 PHEB - MO17-1 Schijndel (25-3-2017)


Afgelopen zaterdag speelde PHEB MO17-1 tegen Schijndel MO17-1. Vanaf het begin was het gelijk een spannende wedstrijd en waren de betere kansen voor de tegenstander. In de eerst helft begonnen we niet zo sterk als normaal en na 5 minuten was er een goal gevallen voor de tegenstanders, de stond 0-1. De meiden van PHEB gaven het niet op, maar na 7de minuut kwam er weer een tegen goal. Helaas kregen we in de 25ste en 35ste minuut de 3de en 4de goal tegen, en het stond 0-4. Na de eerste helft was er tijd voor pauze, en werden in de lokalen alles goed besproken hoe het ging. De meiden van PHEB gingen weer met veel moed naar het veld en begonnen aan de tweede helft.
De tweede helft was begonnen en bij de 56ste minuut kreeg Noëlle een vrijetrap. Met een goed schot werd de stand 1-4! Maar net 2 minuten na de goal van Noëlle maakt de tegenstanders een goal, het stond 1-5. Vervolgens maakte Mel een schitterend doelpunt en werd de stand 2-5! In de 67ste minuut kwam de laatste goal aanbod, jammer genoeg voor de tegenstanders. Ondanks veel inzet en hard werken slaagde de meiden PHEB er niet meer in om te kunnen winnen. Volgende week zijn er weer nieuwe kansen en zullen de meiden alles uit de kast halen om deze wedstrijd winnend af te sluiten!


MO17-1 PHEB - MO17-1 Gemert (11-3-2017)


Afgelopen zaterdag 11 maart 2017 moesten we tegen Gemert. In de eerste minuut had Gemert al gescoord en daarna nog een paar keer. Maar wij hebben ook 2 keer gescoord allebei door Noëlle. Op zich hebben we best wel goed gevoetbald, maar de goalen kwamen er steeds niet in. We hadden ook een paar kansen gemist, toch bleven gewoon doorgaan! De uitslag 2-4 in het voordeel van de Brabanders.


MO17-1 Heythuysen - MO17-1 PHEB (4-3-2017)


Na een goede competitie in het najaar stond zaterdag alweer onze eerste nieuwe competitiewedstrijd op het programma met een nieuwe indeling. Deze keer veel Brabantse clubs erbij, dus het zal flink aanpoten worden. Om 13:30 uur stonden we klaar voor de wedstrijd. Helaas moesten we het vandaag zonder Natalia, Noémi en Noëlle doen.  In totaal stonden we met 15 meiden klaar.
De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op en we waren aan elkaar gewaagd. Beide teams kregen wel wat kansen, maar de schoten van Heythuysen gingen over onze goal en ook wij kwamen niet tot scoren. Dan zijn wij weer in de aanval.  Er wordt hands gemaakt door thuisploeg. Penalty dachten we even… maar de scheidsrechter dacht daar blijkbaar anders over. Dus het bleef gelijk, met een 0-0 stand gingen we de rust in.
In de tweede helft ging het wederom gelijk op, met weer geen grote kansen. Plotseling een schot in onze 16 metergebied en ineens wel een penalty voor de thuisploeg. De scheidrechter had duidelijk hands geconstateerd van een van de onzen. Rayna was kansloos op het schot, 1-0 voor de thuisploeg. We probeerden er alles aan te doen om nog gelijk te komen en moeten ook achterin wat risico lopen. Keepster Rayna raakt nog geblesseerd en kan niet verder. Anouk is bereid om de laatste 10 minuten voor haar in te vallen. We nemen nog meer risico om die gelijkmaker te maken, maar helaas wordt ons dat fataal en Heythuysen weet nog een tweede keer te scoren. Daarmee is de eindstand bereikt. Volgende week thuis tegen de dames van Gemert.


MO17 FC Maasgouw - MO17 PHEB (10-12-2016)


Zaterdag 10 december stond er een Bekerwedstijd op het programma voor de MB1. Met dit keer de dames van FC Maasgouw tegenover ons. In het begin van de wedstrijd waren we minder fel dan normaal en kregen we in de 2e minuut een goal tegen. We lieten ons niet aan de kant zetten en werden feller in de duels om de gelijkmaker te zoeken. In de 30e minuut kreeg Noelle de bal en scoorde. De stand stond 1-1. In de rust was het nog steeds 1-1. Eenmaal begonnen aan de 2e helft kreeg FC Maasgouw mooie kansen, waardoor we in de 49e minuut een goal tegen kregen. FC Maasgouw kreeg nog vele kansen, maar door de keeperskunsten van Rayna bleef het doel leeg na de 2-1. We bleven fel en kregen goede kansen, maar die waren jammer genoeg niet raak. Het werk van de MB1 was erg mooi, maar was helaas niet goed genoeg voor een vervolg in de Bekerwedstrijd. De eindstand is 2-1 voor FC Maasgouw geworden.


MO17 Belfeldia - MO17 PHEB (26-11-2016)


Op 26 november 2016 speelde we onze laatste competitie wedstrijd tegen Belfeldia. De eerste 20 minuten ging het gelijk op, maar in de 23e minuut brak Natalia door en kon een goede voorzet geven op Noëlle die hieruit scoorde, dit was de 1-0 voorsprong. De rest van de 1e helft ging gelijk op. Toen begonnen we aan de 2e helft met een totaal ander team, want we hadden genoeg reserves op de bank zitten. Snel na de rust kwam de 2-0 die alweer werd gemaakt door Noëlle. Na deze goal bleven we ervoor vechten, maar er vielen helaas geen goals meer. We hebben een goed seizoen gehad, wat we mooi hebben afgesloten als één team, ondanks dat we een samengesteld team zijn van 4 verschillende verenigingen.


MO17 FCV Venlo - MO17 PHEB (19-11-2016)


Het was zaterdag 19 november de meiden van MO17-1 moest vandaag tegen FCV Venlo voetballen. In de 7de minuut tikte Noelle al meteen een bal in de goal. 8 minuten later maakte ze er nog één, deze bal kwam vanuit een voorzet van Natalia. Nog 10 minuten op de klok voor de rust toen Natalia een prachtige steekbal op Mel gaf waarna zij met deze bal de 0-3 maakte. We hebben de rest van de 1e helft op de helft van FCV Venlo gevoetbald. Nog veel kansen gehad maar jammer genoeg niet meer gescoord.
Na de rust maakte de tegenstander hands in het 16 metergebied, waarvoor wij een penalty kregen. Deze penalty nam Sofie ze schoot de bal helaas op de lat. Hierna kwam onze topscoorster Noelle weer in het veld en maakte na een 1 op 1 met de keeper in de 64e minuut weer een mooie goal. Toen kreeg Anouk ook een hele mooie bal uit een corner genomen door Rayna, deze bal ging helaas ook op de lat. Meteen hierna kreeg Sofie een hele mooie kans ook deze ging er helaas niet in. Na deze spannende kans was het weer raak en schoot Noelle de bal in de kruising. Dit was in de 72e minuut. Nadat FCV Venlo de aftrap had genomen kwam Panningen meteen weer aan de bal en scoorde Noelle haar 5e goal dit was een prachtige boogbal over de keeper heen. Kort na deze goal klonk het eindsignaal en is de eindstand 0-6 geworden.


Sparta’18 MO17 - MO17 PHEB (17-11-2016)


Donderdag 17 november was het dan zover, een oefenwedstrijd tegen Sparta’18. Dit was voor Shayen de eerste wedstrijd die zij meedeed, ook hadden we een speelster van PHEB MO19-2 geleend.  We begonnen de wedstrijd best goed, alleen de tegenpartij was iets feller in de duels.  Daarom kregen we een goal tegen. We lieten ons niet aan de kant zetten en gingen gewoon verder. Daarna kwam Natalia vanaf het middenveld een paar keer dicht bij de goal, alleen de bal kwam maar niet in het net…. Zij bleven gedurende die helft feller, ze kwamen nog een paar keer richting de goal, die ballen werden goed tegengehouden door de keeper en de verdedigers, helaas ging hij er nog een keer in… De ruststand was 2-0.
Na een paar goede tips en wat wissels in de rust, gingen we de 2de helft een stuk beter van start. In de duels waren we een stuk feller! We kregen net als in de eerste helft een vrije trap en er werd vaak ingegooid. De bal kwam na een tijdje op de helft van de tegenpartij en Shayen kreeg het samen met de middenvelders goed voor elkaar om voor de goal te komen, helaas zat deze er niet in. Daarna kwam de tegenstander weer op onze helft en kwam er helaas nog een tegengoal, het was 3-0. We wilden allemaal nog een goal maken en gingen weer fel verder. Na een aantal keer ingooien en een vrije trap schoot Noëlle een keer op doel, de bal zat, de keeper hield hem achter de lijn tegen, het stond 3-1. We bleven fel maar er kwam helaas nog een tegengoal, we hebben er alles aan gedaan die tegen te houden, Kelly ging er zelfs bij liggen…. In de laatste 5 minuten kreeg Louka nog een voetbalschoen tegen haar knie en werd van het veld gedragen, het gaat nu weer iets beter. De wedstrijd eindigde dus met een 4-1 verlies voor PHEB MO17 1, jammer.


Baarlo MO17 - MO17 PHEB 2-1  (12-11-2016)


Zaterdag traden de dames op sportpark 'de Meeren' aan tegen de dames van Baarlo op een waterkoude herfstdag. In de eerste helft was Baarlo de bovenliggende partij. Het gevolg was dan ook een 2-0 achterstand met de rust. Na de rust waren het de dames van MO17 PHEB die Baarlo vast zette op hun helft. Dit resulteerde in veel doel kansen, maar de keeper van Baarlo hield haar ploeg in de wedstrijd door goede reddingen. Door een goal van Lexi werd het toch nog spannend en stond het 2-1. Maar de tijd was te kort voor een verdiende 2-2 te maken, wat zeker op basis van de tweede helft verdiend was.


MO17 PHEB – Ivo/rkdso/dev-Arcen 0-3 (5-11-2016)

Afgelopen zaterdag speelde de MB1 voor de competitie tegen St. Ivo/rksdo/dev-Arcen. Vanaf het begin was het gelijk een spannende wedstrijd en waren de betere kansen voor de tegenstander. Als het al gevaarlijk werd, dan was het Fleur of Jill die redding bracht. Ondanks een aantal goede reddingen moest Jill in de 25e minuut toch een goal toestaan, waardoor de tegenstander op 0-1 kwam. Het schot verdween hoog over Jill in het doel. Na deze tegengoal gingen de meiden op zoek naar de gelijkmaker. Helaas kregen we in de 35e minuut de 2e goal tegen. Onze tegenstander kreeg een corner te nemen die rechtstreeks in het doel belandde. Met een achterstand van 0-2 werd begonnen aan de 2e helft. St. PHEB kwam goed en sterk uit de kleedkamer, maar helaas in de 60e minuut kregen we weer een goal tegen via een afstandsschot. Ondanks veel inzet en hard werken slaagde St. PHEB er niet meer in om een aansluitingstreffer te maken. Door deze nederlaag is een einde gekomen aan een reeks goede gewonnen wedstrijden. Volgende week zijn er weer nieuwe kansen en zullen de meiden alles uit de kast halen om deze wedstrijd winnend af te sluiten! 


MO17 PHEB – MMC Weert 2-2 (29-10-2016)

Afgelopen zaterdag speelde de MB1 voor de Beker tegen MMC Weert. Al meteen in de eerste 6 minuten vielen er 2 goals. De eerste was voor MMC Weert, maar de 2de goal was voor ons. Met een prachtige schot, schoot Anouk ‘um’ van verre d’r in. De stand stond 1-1. Toen kregen we een tegen prestatie van de tegenstanders, deze goal liep gelukkig uit tot buitenspel. In de rust was de stand nog steeds 1-1. Met een paar kansen van ons, maar ook van onze tegenstander lukte het niet om voor te komen in het spel. In de 2de helft ging het dus goed gelijk op. Toch kreeg de tegenstander een goal. De stand stond 1-2. Tot ongeveer 10 minuten erna lukte het Noëlle om te scoren. Met een mooie schot net over de keeper de goal in. De stand stond 2-2. Nog een paar kansen gehad gekregen, maar uiteindelijk met onze mooie prestaties is de stand 2-2 gebleven. MB1 heeft hard gewerkt om ze bij te blijven en dat we niet hebben verloren.  MB1 is blij met de uiteindelijke stand 2-2 :-)


MO17 PHEB –  MO19-2 PHEB 1-0 (17-10-2016)

Knappe overwinning van de MB1. Afgelopen maandagavond speelde de MB1 een oefenwedstrijd tegen onze eigen MA2. Van tevoren werd gedacht dat we weinig kans zouden maken, omdat de tegenstander gemiddeld een paar jaar ouder zijn. De wedstrijd verliep echter heel anders dan verwacht. Fysiek waren zij inderdaad sterker, maar met goed voetbal konden we prima tegenstand bieden. De beste kansen waren zelfs voor ons. In de eerste helft waren er 2 grote kansen voor Noëlle, 1 op de lat en 1 net er over. Onze verdediging gaf weinig kansen weg, en met 4 middenvelders kwam MA2 niet in hun spel. De rust werd gehaald met 0-0, mede door goed keepers werk van Noémi. Ook de 2e helft ging aanvankelijk gelijk op. In de 58e minuut wist Noëlle een mooie aanval netjes af te ronden. Hierna kwam MA2 sterk opzetten, maar met enkele prachtige reddingen wist Sem haar doel schoon te houden. De laatste 10 minuten kwamen wij niet meer in de problemen en hadden we weer een overwinning te pakken. Komende 2 wedstrijden is het erop of eronder tegen de nummer 2 en 3 in de competitie. 


MO17 PHEB – Wittenhorst 3-1 (15-10-2016)

Zaterdag 15 oktober speelden we in Egchel onze competitiewedstrijd tegen de meiden van Wittenhorst. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Anouk, door een mooie voorzet van Natalia. In de tweede helft had Kelsey vrij spel en schoot ook op het doel. De bal rolde door de keepershanden in de hoek en dit resulteerde in een tweede treffer. Daarna maakte Noëlle een goal door de voorzet van Kelsey. Iets later in de wedstrijd kregen we een corner tegen, zo maakte de tegenstander toch nog een doelpunt. De uitslag is 3-1 geworden!


MO17  Irene – PHEB  6-8 (08-10-2016)

Ja hoor het was weer zover, een nieuwe competitiewedstijd tegen Irene. In het begin van de wedstrijd waren we minder goed dan normaal, hierdoor lieten we ons een beetje aan de kant lopen. In de eerste minuut hadden we meteen een goal tegen.... maar iets verder in de wedstrijd maakten wij nog twee goals door Sem Wulms en Noëlle van Schaijck. Helaas gingen we de tweede helft in met 4-2 achter. We hebben allemaal heel hard doorgezet, zodoende heeft Noëlle nog 4 hele mooie treffers gemaakt. Natalia ook een keer gescoord. We zijn flink terug gekomen, hebben gewonnen met 8-6 en zijn daar heel blij mee! 


MO17 PHEB – Sparta ’18  8-0  (01-10-2016)

Dikke winst.
In de eerste helft begonnen we niet zo sterk als normaal, maar met een paar kleine kansen. Na 15 minuten stond het nog 0-0, in de 18e minuut scoorde Noëlle haar 1e goal. We hadden zelf meer balbezit en bleven veelal op de helft van de tegenstander. Na een goed schot van Noëlle leverde ons een corner op, helaas zonder resultaat. In de 28e minuut scoorde Natalia een mooi doelpunt, nog geen minuutl later deed Noëlle de 3-0 maken. Toen kwamen er enkele kansen van Noëlle en Natalia, allebei helaas mis. Een paar seconden voor de rust schoot Natalia een mooi doelpunt, net onder de lat erin: 4-0. In de tweede helft kregen we weer veel kansen. Ook de tegenstander kwam steeds meer aanbod. Sofie kreeg een mooie kans in de 54e minuut met als vervolg weer een doelpunt. We hadden vanaf de aftrap weer een goed samenspel. Dit bracht een doelpunt op door Sofie in de 62e minuut. Noemi en Kelsey hadden ook een kans voor een doelpunt alleen helaas geen resultaat. In de 75e minuut en de 80e minuut zetten Noëlle 2 hele mooie doelpunten op haar naam. De winst was behaalt met een dikke 8-0 voor de PHEB meiden.


MO17  PHEB – Bieslo  1-0  (24-09-2016)

Zaterdag 4 september stond er voor de meisjes B1 de 1e competitiewedstrijd op het programma. De meiden ging fris uit de startblokken en speelde een degelijke eerste 15 minuten, met als resultaat een goal. Na een mooie voorzet, plaatste Noelle zich achter de bal en scoort ze de 1-0 voor Panningen. Bieslo kreeg vele kansen, maar door de keeperskunsten van Mila bleef de eerste helft het doel leeg. Dus 1-0 tot aan de rust. Eenmaal begonnen aan de tweede helft bleef Bieslo veel kansen krijgen, maar te vergeefs. Onze dames creëerde ook nog een aantal kansen, maar scoorde eveneens niet meer. Na afloop van de wedstrijd bleef het scorebord op 1-0 voor PHEB.
De 3 punten binnengesleept na een goeie wedstrijd!


MO17  PHEB – Baarlo  3-0  (17-09-2016)

Afgelopen zaterdag de 17e was het zover… onze 2e Bekerwedstrijd stond op het programma. Met dit keer de meiden van Baarlo tegenover ons. Na een leuke spannende wedstrijd zijn we met 3-0 gewonnen. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. De eerste goal werd gemaakt door Natalia , zij schoot de bal prachtig in de hoek. Nummer 2 was voor Anouk, zij scoorde vanuit een mooie penalty. De laatste treffer kwam vanuit een voorzet en werd ingetikt door Noëlle. Over het algemeen hebben we veel kansen gemist , pijn geleden en hitte gehad. Maar we bleven doorgaan! De meiden hadden er allemaal hard voor gestreden en uiteindelijk dik gewonnen!
Het was een prachtige wedstrijd….


Adres: Sportpark Panningen Noord  |  Wilhelminastraat 11  |  5981 XW Panningen