Panningen/Egchel JO15-1 - MVC'19 JO15-1 4-5
Doelpunten:
3x Maurice Sijben
1x Lars Nijssen

Panningen, de nummer 9 van de competitie, speelde vandaag zijn laatste wedstrijd van het seizoen en wel tegen de nummer 2 MVC'19. De vorige wedstrijd tegen Maasbree was nog wel bekend bij de spelers, een uitstekende eerste helft en een dramatische tweede helft. ( 6-1 in het voordeel van Maasbree )Dus we hadden vandaag iets goed te maken en wilden de competitie met een goed gevoel afsluiten.
Panningen begon fel aan de wedstrijd en liet de eerste minuten zien dat het vandaag wou winnen. Het spel van Panningen was vooral op het middenveld en in de aanval fel, waar er veel druk werd gezet. Dit leverde een paar grote kansen op, maar Panningen miste het overzicht in de eindfase van de aanval. Het was een leuke en open wedstrijd, helaas voor ons kon Maasbree 3x scoren. Panningen deed natuurlijk nog iets terug, want kansen kregen we. Het was Maurice die de 1-3 scoorde

De tweede helft zou met meer concentratie moeten worden ingegaan wil Panningen nog iets maken van de tweede helft, want voetballend waren we zeker niet de mindere. Helaas kwam Maasbree op 1-4 en zelfs 1-5. Panningen rechte zijn rug en met veel strijd en leuk voetbal kwamen we terug op 4-5. Door 2 doelpunten van Maurice en 1 van Lars. Panningen nam het heft meer en meer in eigen hand. Jammer genoeg duurde de wedstrijd 5 minuten te kort, want ook de gelijkmaker zat er aan te komen. Eindstand 4-5 in een leuke wedstrijd voor de toeschouwer.