Grashoek/Koningslust JO17-1  -  PANNINGEN/EGCHEL JO17-1  (1 - 1)  1 – 2

Doelpunten: Ramon 2.

Na een zware week, een op het scherp van de snede, gespeelde beker wedstrijd tegen Maarheeze. Die verdiend werd gewonnen met 3 – 4, werd de weg naar de kwartfinale ingeslagen, waar we weer een bekende tegenstander tegenkomen. nl Wittenhorst B2.

Nu de wedstrijd van vandaag, de tegenstander was Grashoek/Koningslust, een zeer taaie tegenstander. Welke de lange bal vaak gebruikte. In de 2de minuut moest Levi al een redding verrichten, een minuut later kreeg Gras/Konings. de 2de grote kans. In de 9de minuut moesten we Tom al vervangen door Dirk, de blessure opgelopen tegen Maarheeze was toch te er. In de 15de minuut mocht Tim een vrij trap nemen, deze ging net naast. In de 19de minuut was het Tim die op links erdoor kwam en Ramon vrij zag staan. Ramon wist wel raad met deze voorzet en schot de bal in het net. 0 – 1. Deze stand was wel verdiend. Verschillende kleine kansen bleven komen maar werden niet benut. Waren we misschien niet scherp genoeg?? Tycho werd gewisseld voor Ishan, hij had last van zijn zij. Lars was dicht bij de 0 – 2 maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Thomas kwam nog eens vrij voor de keeper maar deze eerde de inzet. In de laatste minuut van de 1ste helft werd er op het middenveld een fout gemaakt. Deze werd dankbaar door Gras/Konings. Aan genomen en de 1 – 1stond op het scorebord.

In de rust zijn er enkele aandachtspunten besproken, die verbeterd dienden te worden. De 2de helft was iets beter dan de 1ste. In de 9de minuut kreeg Dion een kans maar de redding van de keeper was er ook. Een diepe bal van achteruit van Luuk bereikte Ramon. Ook deze kans liet Ramon niet onbenut, hij tekende beheerst aan voor de 1 – 2. Hierna werd het spel wat slordiger en moest men wachten tot de laatste minuut, tot er weer wat spanningen op trad. Bij een corner van Gras/Konings. Liet Levi de bal los en Tijs moest redding brengen.

In het geheel een verdiende overwinning, die we niet cadeau hebben gekregen.