Kaboutervoetbal

Al enkele seizoenen nemen enkele teams van SV Panningen deel aan het kaboutervoetbal en. Het kaboutervoetbal wordt georganiseerd door de verenigingen in de regio Helden.
Het is geen landelijke of regionale organisatie van de KNVB. De deelnemende verenigingen willen met het kaboutervoetbal bereiken dat kinderen van 5 jaar kennismaken met het voetbal. Het doel is dan ook om de jongens en meisjes zoveel mogelijk te laten voetballen. De wedstrijden worden gespeeld op een voetbalveld met een lengte van ong. 30 meter en breedte van ong. 20 meter. Er wordt gespeeld met 4 tegen 4 veldspelers (geen keepers). Er is geen maximum aan wisselspelers en er mag onbeperkt doorgewisseld worden.

Iedereen, zowel jongens als meisjes die 5 jaar oud zijn kunnen lid worden van onze voetbalvereniging. Zij of hun ouders kunnen contact opnemen met Hay Daniels (077-3075112 of 06-24100319) of Mark Daniels (06-42152454). Wil je het eerst even proberen ? Kom dan gezellig een keertje vrijblijvend met ons meetrainen!! De trainingen zijn op woensdagavond van 18.15 uur tot 19.15 uur.