Schitterend weer, een vol deelnemersveld, een sportief toernooi en een geweldig feest. De 5de editie van het Dotje Toernooi kan als een succes gezien worden.

In de stalende zon streden maarliefst 42 herenteams en 11 damesteams om de rijk gevulde prijzenpot van hoofdsponsor Dotje’s Skihut. Het toernooi is uiterst sportief verlopen, wat een groot compliment is aan alle deelnemende teams. Hieronder de uitslag:

Heren:

• 1ste plaats: Vergane Glorie
  • 2de plaats: Red Hot Chili Spetters
  • 3de plaats: Sjuppe Aos

Dames:

• 1ste plaats: S.C. Haamluis
  • 2de plaats: MVC Ladys
  • 3de plaats: Blauwe Vrouwen

Vanwege het goede weer bleef het zowel voor als achter de nieuwe kantine nog lang druk en gezellig. Later op de avond stond ook de tent vol waar alle aanwezigen samen met DJ Willie voor een onvergetelijk feest hebben gezorgd.

Een groot woord van dank aan alle sponsoren en het grote aantal vrijwilligers dat ons dit weekend op welke manier dan ook geholpen heeft. Super!

Tot donderdag 10 mei 2018 voor het Dotje Toernooi 2018!

Programmaboekje Dotje Toernooi 2017. Klik op onderstaande afbeelding om dit programmaboekje te openen.

ScreenHunter 539 May. 13 14.15

Dotje Toernooi 2017

Enige tijd geleden konden we al met trots melden dat het deelnemersveld voor het Dotje Toernooi 2017 compleet is en dat daarmee de inschrijving dus ook is gesloten.

Op donderdag 25 mei gaan maar liefst 42 herenteams en 12 damesteams strijden om zowel de eer als de zeer goed gevulde prijzenpot. Deze prijzenpot bestaat uit consumptiebonnen van onze hoofdsponsor Dotje’s Skihut:

Heren

• - 1ste plaats: Vat bier
  • - 2de plaats: 100 munten
  • - 3de plaats: 50 munten

Dames

• - 1ste plaats: 75 munten
  • - 2de plaats: 50 munten
  • - 3de plaats: 25 munten

De eerste poulewedstrijden starten om 10.15u. Rond 15.30u zal de knock-out fase van start gaan, waarna we rond 18.00u weten wie er zich winnaars van het Dotje Toernooi 2017 mogen noemen.

Behalve het sportieve gedeelte staat natuurlijk ook het feest hoog in het vaandel bij het Dotje Toernooi. Om 16.00u zal DJ Willie achter de draaitafels plaatsnemen in de grote feesttent die nu achter de kantine zal worden geplaatst. Willie zal hiermee het startsein geven voor een geweldige feestmiddag en -avond die je absoluut niet mag missen.

Uiteraard hopen we hier ook vele niet-voetballende feestvierders te mogen begroeten.

Alle deelnemende teams krijgen enkele dagen voor het toernooi het programmaboekje per mail toegestuurd, met daarin onder andere het speelschema en het toernooireglement.

Dit boekje zal vanaf dat moment ook op deze website te bekijken zijn.

Tot ziens op donderdag 25 mei tijdens het Dotje Toernooi 2017!

ScreenHunter 527 Apr. 27 16.16

Adres: Sportpark Panningen Noord  |  Wilhelminastraat 11  |  5981 XW Panningen (077-3074394)