Beste leden,

De nieuwe contributietarieven 2017-2018 staan online en zijn hier te bekijken.
De contributie is net als voorgaande jaren licht geïndexeerd.
Binnen de jeugd zal er dit jaar wel het een en ander veranderen inzake de contributies.
Sinds dit seizoen is er namelijk een uitsplitsing voor de B/C/D/E categorieën, voorheen hadden deze 4 categorieën hetzelfde contributiebedrag.
Voor sommige jeugdcategorieën is het dit jaar dus zelfs een contributieverlaging.
Dit heeft te maken met het naar elkaar toegroeien van de contributies van de jeugdleden van SV Panningen en SV Egchel.
Hopelijk kan iedereen begrijpen dat dit niet binnen 1 jaar kan, maar op deze manier zullen de contributies van de jeugdleden van beide verenigingen uiteindelijk gelijk zijn.
Eind september zullen de contributies weer worden geïncasseerd, een aankondiging daarvoor zal nog via de site gecommuniceerd worden.
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn horen wij het graag.
Hiervoor kunnen jullie terecht bij Mark Daniels, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-42152454.

Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Panningen
Lidmaatschap
Wil jij lid worden van SV Panningen, dowload dan bijgevoegd formulier: AanmeldingsformulierSVPanningenSEPA.xls

Aanspreekpunten diverse commissies
Voor onszelf als bestuur hebben wij voor de diverse commissie een 1e en 2e aanspreekpunt aangewezen.
Zie hieronder voor een overzicht daarvan. Contactgegevens staan bij "organisatie", klik hier om daar naar toe te gaan.

Taakverdeling / aanspreekpunt

Commissie