Geacht lid, geachte ouder of verzorger,

Wanneer u reeds een doorlopende machtiging voor de contributie heeft ingevuld hoeft u dit jaar niets te doen wat betreft de contributie. Volgende week wordt de contributie van het nieuwe seizoen 2016-2017 automatisch van uw bankrekening afgeschreven.
De mensen die geen doorlopende machtiging hebben ingevuld ontvangen persoonlijk bericht.
Mocht u nog wijzigingen in uw adresgegevens of banknummer door willen geven dan kan dat via onderstaande personen.
Wilt u de nieuwe contributietarieven voor het seizoen 2016-2017 nog eens bekijken, klik dan hier.
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze mededeling dan horen wij dat graag.
Tot slot wensen wij u een leuk, gezellig en vooral sportief voetbalseizoen 2016-2017 toe.

Met vriendelijke sportgroeten,

Namens het bestuur van Sportvereniging Panningen,

Mark Daniels

Hay Daniels (jeugdafdeling)
Beste leden,

De nieuwe contributietarieven 2016-2017 staan online en zijn hier te bekijken.
Zoals in ledenvergadering van september 2015 is besproken en goedgekeurd is de verhoging van de knvb bijdrage doorbelast in de contributie. Daarnaast is er geen andere verhoging doorgevoerd.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn horen wij het graag.
Hiervoor kunnen jullie terecht bij Mark Daniels, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-42152454.

Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Panningen
Lidmaatschap
Wil jij lid worden van SV Panningen, dowload dan bijgevoegd formulier: AanmeldingsformulierSVPanningenSEPA.xls

Aanspreekpunten diverse commissies
Voor onszelf als bestuur hebben wij voor de diverse commissie een 1e en 2e aanspreekpunt aangewezen.
Zie hieronder voor een overzicht daarvan. Contactgegevens staan bij "organisatie", klik hier om daar naar toe te gaan.

Taakverdeling / aanspreekpunt

Commissie

1e

2e

Senioren/STC/Zaal

Job

Veteranen

Kantine/activiteiten

Vrijwilligers accommodatie en materialen

Job

Financiën en Contributies

Overige commissies / zaken

Beleidsplan 2015.

Onderstaand terft U het document aan inzake het beleidsplan 2015. De bewaking en voortgang is in handen van de Senioren Technische Commissie.
Dit document is goed gekeurd door het hoofdbestuur en is een handvat en richtlijn binnen onze verenigiing hoe te handelen inzake diverse zaken.
Sommige zaken spreken voor zich maar het is wenselijk dat dit benoemd wordt.

SVPanningenbeleidsplan2015.doc